Bedriftsdagen 2021

Bedriftsdagen har som formål å danne og ivareta relasjoner i mellom det maritime næringslivet og studentene på Marin Teknikk ved NTNU i Trondheim.

Bedriftsdagen er et årlig arrangement som arrangeres hver høst, på den tredje torsdagen i Oktober. Under bedriftsdagen får bedrifter og studenter en unik mulighet til å komme i kontakt med hverandre, blant annet gjennom mingling på stands, intervjuer og foredrag.

Bedriftsdagen arrangeres av studenter i 3. klasse på Marin-Teknikk, og overskuddet til Bedriftsdagen bidrar til å finansiere deres ekskursjon. Dagen finner sted i senteret av maritim innovasjon og havteknologi, på Marinteknisk senter på Tyholt i Trondheim.

Vi håper å se dere alle!

Om Bedriftsdagen

Bedriftsdagen har som formål å danne og ivareta relasjoner i mellom det maritime næringslivet og studentene på Marin Teknikk ved NTNU i Trondheim. Bedriftsdagen er et årlig arrangement som arrangeres hver høst, på den tredje torsdagen i Oktober. Under bedriftsdagen får bedrifter og studenter en unik mulighet til å komme i kontakt med hverandre, blant annet gjennom mingling på stands, intervjuer og foredrag. Bedriftsdagen arrangeres av studenter i 3. klasse på Marin-Teknikk, og overskuddet til Bedriftsdagen bidrar til å finansiere deres ekskursjon. Dagen finner sted i senteret av maritim innovasjon og havteknologi, på Marinteknisk senter på Tyholt i Trondheim.

Bedriftsdagen logo
Starter: 21. oktober 2021 09:00
Slutter: 21. oktober 2021 15:00
Sted: Marinteknisk senter
Arrangør: Bedriftsdagskomiteen 2021
Dette arrangmentet er åpent for:
1 2 3 4 5 6 Alumni