ZEM - Bedriftspresentasjon

Velkommen på bedriftspresentasjon med ZEM - Zero Emission Maritime Solutions. Vi starter med presentasjon i T2 kl 18.00 etterfulgt av tapas i kantina! 

ZEM ønsker å knytte til seg 2-3 studenter som går siste året på NTNU og som har spesiell interesse innenfor batterier, elektriske drivlinjer og kraftelektronikk. Vi ønsker et samarbeid om en eller flere masteroppgaver der studentene vinkler dette inn på et tema som er relevant for ZEM innenfor disse områdene. Siden ZEM er i vekst, så kan det bli muligheter for ansettelser underveis i denne prosessen på nyåret. ZEM har kontorer på Høvik, så vi er fortrinnsvis interessert i studenter som har et ønske om å jobbe/bo på Østlandet.

Det vil bli speed-intervju med aktuelle kandidater fredag 17.september. 

Om ZEM

ZEM er en bedrift lokalisert på Høvik i Bærum som leverer batteri og drivlinje systemer til den maritime industrien. Vi har levert flere prosjekter for både ferger, arbeidsbåter, fiskebåter og båter til havbruksnæringen. ZEM er deleid av Volvo Penta og har vekstambisjoner for de neste årene, både i markedene vi operer i dag samt innenfor nye. Fra å være en liten oppstartsbedrift i flere år, så har vi i de siste årene utviklet oss til å bli en nøkkelleverandør for flere verft både i Norge og i utlandet, og med Volvo Penta i ryggen har vi også fått økte muligheter til å utvikle oss videre samt å jobbe med nye spennende prosjekter.
 

ZEM logo
Starter: 16. september 2021 18:00
Slutter: 16. september 2021 22:00
Sted: Tyholt
Arrangør: Bedriftskontakt Marin
Antall påmeldte/antall plasser: 17/20
Dette arrangmentet er åpent for:
1 2 3 4 5 6 Alumni