Opptak Seilbåtkomitéen

Kjære førsteklassing, 
 
Tiden har kommet for å forme studietiden gjennom engasjement i verv i Mannhullet. 
Har du et snev av interesse for sol, seiling og båtlivet generelt? Da bør du søke verv i Seilbåtkomitéen (SBK).
SBK er gjengen som tar vare på Steinbiten 3, seilbåten til Mannhullet. Vi driver generell vedlikehold av båten (eksempelvis vask, påføring av bunnstoff, etc.), samt seilkurs, torsdagsseilinger, utleie mm. Til gjengjeld får du være med i en godt sammensveiset og sosial gruppe, som har årlig hyttetur, sosiale kvelder, og får muligheten til å delta på sommertokt der Steinbiten seiles enten til Oslo eller Lofoten! Dette er minner du vil ha med deg livet ut. 
 
SBK er et 5-åring verv. Det vil si at du er medlem av gruppen resten av studietiden. Dette gjør at vi får god kontinuitet i arbeidet, og lærer hverandre å kjenne godt. Det gjør også at vi er mange personer som deler på arbeidsoppgavene, noe som minker arbeidsmengde. I tillegg får vi beholde godene våre ut hele studietiden! 
 
Høres dette ut som noe for deg? Send en uformell søknad (gjerne med bilde av dere selv) til sbk.mannhullet@gmail.com innen 10. september, også sees vi på intervju 13. september! 
 
Dersom du har spørsmål om gruppen, arbeidet eller livet, grip tak i en av oss i gangene på Tyholt, eller send meg en melding/mail. 
 
Håper å se dere på bøljan. 
 
Logo foran KOPP [JPG]-2.jpeg
Starter: 13. september 2021 00:00
Slutter: 13. september 2021 23:59
Sted: Mannhullet-kontoret
Arrangør: Seilbåtkomitéen
Dette arrangmentet er åpent for:
1