Vil du ha tettere oppfølging, mer ansvar og mer læring enn mange andre sommerstudenter? Dette er tre fordeler med å være sommerstudent hos oss i Holte Consulting. Hos oss er du en av få, ikke en av mange.

Utover det er mye likt. Du vil nemlig finne interessante prosjekter å bryne deg på, flinke fagfolk å lære av og hyggelige mennesker du vil trives med hos de fleste virksomhetene du vurderer, oss inkludert.

Ok, men hva er nedsiden, tenker du kanskje? Vel, med kun fem sommerstudenter er det neppe ideelt om du liker å gjemme deg bak andre, såpass ærlige skal vi være. Her er det en overveiende sannsynlighet for at du får oppgaver selv om du ikke rekker opp hånden.

Vi søker fem sommerstudenter for sommeren 2024. Det er et ideelt antall å håndtere for snaue 80 faste ansatte. Vi er ikke flere, da det tross alt er en viss sammenheng mellom kvalitet og kvantitet, eller hva?

Det du vil få være med på

Som konsulent i Holte Consulting jobber du med prosjekt-, team- og produktledelse innen enten IT-, energi-, anlegg- eller byggeprosjekter. Vi kombinerer vår teknologiske bakgrunn med ledelse og har kunder i både privat og offentlig sektor. I tillegg til å lede og gjennomføre prosjekter, hjelper vi våre kunder med å skape gode beslutningsgrunnlag gjennom rådgivning før prosjektene implementeres. Vi kvalitetssikrer blant annet store offentlige prosjekter som må godkjennes av Stortinget. Vi utarbeider tiltak for å heve kvaliteten, redusere risiko og øke sjansen for et vellykket prosjekt.

En sommerjobb hos oss er variert og den skal være lærerik, innholdsrik og skape gode minner. Du vil blant annet jobbe med et spennende sommerprosjekt som dere skal løse sammen. Vi kan ikke røpe hva det er, men vi kan garantere at det er en reell problemstilling for en av våre kunder og at det vil være både utfordrende og givende. En sommerjobb skal også være gøy, og du vil selvsagt delta på alle våre interne arrangement, både faglige og sosiale, mens du er sommerstudent hos oss.

Ønsker du å vite mer om hva årets sommerstudenter gjorde hos oss? Les artikkelen de har skrevet her: Sommerprosjektet 2023 - Smart lagerstyring for Røde Kors

Om Holte consulting

I Holte Consulting er vi færre enn hos de fleste andre, da vi mener det er en viss sammenheng mellom kvalitet og kvantitet. Nåløyet er trangt hos oss, da vi leter etter en helt spesiell kombinasjon av kompetanse og personlige egenskaper som dels skal passe inn og dels skal bringe inn noe nytt til oss.

Vi er en sosial og sporty gjeng som drar på turer til inn- og utland. Men frykt ikke, du skal få lov til å være en av de få som ikke blir med på topptur. Så fremt du hoster opp en god unnskyldning. Vi holder til sentralt på Skøyen, og er en av få i bransjen som eies 100 % av de ansatte og der alle medarbeidere er deleiere.

I tillegg til å bemanne prosjekter, hjelper vi våre kunder med å skape gode beslutningsgrunnlag gjennom analyser, rådgivning og beslutningsstøtte før prosjektene implementeres.

Vi har hjerte for prosjekt, kanskje har du det også?

Holte consulting logo
Sommerjobb

Bedrift: Holte consulting
Stilling: Sommerjobb
Lokasjon: Oslo
Søknadsfrist: 1. oktober 2023
Kontaktperson: Lisa Grav Henriksen
Email: lgh@holteconsulting.com
Telefon: 975 09 004