Er du klar for sommerens mest lærerike destinasjon?

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Ingeniørstudentene kårer oss år etter år til en av Norges mest attraktive
arbeidsgivere, og nå vil vi gjerne vise deg hvorfor. Bli med til sommerens mest
lærerike destinasjon – Multiconsult.

Sommerjobber 2022

Sommerjobben i Multiconsult er en unik mulighet til å bli bedre kjent med Multiconsult som arbeidsgiver, og hverdagen som rådgivende ingeniør. Her får du muligheten til å ta del i pågående oppdrag og fagrelevante oppgaver som forbereder deg til arbeidslivet.
I tillegg får du muligheten til å bli bedre kjent med kulturen, miljøet og menneskene som jobber her gjennom faglig samarbeid og sosiale aktiviteter.

Hva kan du forvente av en sommerjobb i Multiconsult?

Målet med våre sommerjobber er å gjøre deg som student best mulig rustet for arbeidslivet og spennende karrieremuligheter hos oss. For at du skal få et positivt og riktig bilde av hvordan det er å jobbe i Multiconsult, legger vi hvert år ned stor innsats i å tilby spennende, utfordrende og relevante oppgaver i våre sommerengasjement.

Innenfor marin teknologi utlyser vi for 2022 sommerjobb innen følgende fagområde og sted:

  • Hydrodynamikk (Tromsø)  

Avdeling Marin teknologi arbeider med marint fysisk miljø, marin hydrodynamikk og design av kystkonstruksjoner med spesielt fokus på arktisk teknologi og kaldt klima. Våre oppdrag dekker kyst- og offshore-objekter som faste og flytende strukturer, kaier, moloer, oppdrettsanlegg og flytebroer. Vi arbeider aktivt med å utvikle våre egne unike spissverktøy og programkoder.

Sommerjobben i Multiconsult er en unik mulighet til å bli bedre kjent med Multiconsult som arbeidsgiver, og hverdagen som rådgivende ingeniør. Her får du muligheten til å ta del i pågående oppdrag og fagrelevante oppgaver som forbereder deg til arbeidslivet. Dette kan innebærer alt fra prosjektering, analyse, tegninger og beregninger til befaring på byggeplass og kundemøter. Felles for alle oppgaver er at du vil dra nytte av kunnskapen til våre erfarne medarbeidere, samtidig som du vil få muligheten til å komme med nye perspektiver og ideer.

Gjennom sommeren vil det også bli arrangert sosiale aktiviteter der du får muligheten til å bli bedre kjent med andre sommerstudenter og kollegaene i avdelingen du tilhører.

 

Hva forventer vi av deg som sommerstudent?

Vi forventer ikke at du som sommerstudent skal kunne alt – vi er først og fremst opptatt av ditt potensiale. For at vi som selskap skal kunne utvikle oss er vi avhengig av nye perspektiver, derfor trenger vi deg som er faglig engasjert, nysgjerrig og som tør å utfordre etablerte standarder.

I Multiconsult verdsetter vi relasjonskompetanse på høyde med faglig kompetanse og tror at fremtidens rådgiver er like dyktig på kommunikasjon og samarbeid som på fag.

 

Hvem kan søke på sommerjobb i Multiconsult?

Vi søker etter deg som er under utdanning på høyskole eller universitet, både bachelor- og masterstudenter er av interesse. Du studerer innen fagområdet marin teknologi og kunne tenke deg en karriere innenfor rådgiverbransjen.

Vi søker fortrinnsvis etter deg som i 2022 starter på det siste året av din utdanning.

Høres dette spennende ut? Send oss din søknad i dag og kickstart din karriere med sommerjobb hos Multiconsult!

 

MUST sommerprogram
I tillegg til ordinære sommerjobbene gjennomfører vi fire eksklusive sommerprogrammer. Sommerprogrammene skiller seg fra våre ordinære sommerjobber ved at deltakerne blir nøye utvalgt til å fylle ulike roller i et prosjektteam. Prosjektteamet jobber med et spesifikt og reelt prosjekt gjennom sommeren, under veiledning fra dyktige mentorer. Sammensetningen av teamet baserer seg på fagdisipliner og personlige egenskaper som anses nødvendig for å løse oppgaven. Alle våre sommerprogrammer gjennomføres i Oslo.
Vi tilbyr flere ulike sommerprogrammer:
• Must Build
• Must Fornybar Energi
• Must Konstruksjon
• Must Samferdsel

Les mer om dette: https://www.multiconsult.no/karriere/must-2/sommerjobb/


*Vi gjør oppmerksom på at sommerprogrammene ikke har egne stillingsutlysninger, men at man i søknaden vil få mulighet til å velge om man ønsker å bli vurdert til et av våre sommerprogrammer.

 

Om Multiconsult

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av mer enn 2100 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.
Multiconsult logo
Er du klar for sommerens mest lærerike destinasjon?

Bedrift: Multiconsult
Stilling: Sommerjobb
Lokasjon: Flere
Søknadsfrist: 18. oktober 2021