Marin FK

Om Marin FK

Lik oss på Facebook!

Marin FK er Mannhullets stolte fotballag. En vakker dag i 2008 fant studenter ved Marin teknikk ut at det var på tide at også de fikk et eget fotballag, og siden har fotballgleden blomstret på Tyholt. Laget spiller til daglig i Studentligaen, sammen med lag fra andre linjeforeninger; der det heller spilles om ære enn opprykk.

Mer enn et lag

Ingenting er surere enn å tape mot en annen linjeforening, spesielt når du vet at dere deler forelesninger. Ingenting er dog bedre enn å gå seirende av banen, og spasere gjennom gangene på Gløs med hodet høyt hevet! "Gutta fra Tyholt" er en gjeng med varierende fotballferdigheter, støttet opp av vår tolvte mann: Bulben.

For ingenting er mer motiverende enn å se en mobb entre kamparenaen, veivende med flagg, bluss og faner! "Bulben fjerner all motstand!" sier vi, og mang en motstander har fått en psykisk knekk når Bulbens mektige stemme runger over banen.

Vi trener en-til-to ganger i uka der alle er velkomne! Ingen har for dårlig kondisjon eller ballkontroll! Vi er et fun-lag med vinnervilje og killer-instinkt, som legger vekt på at alle skal være med; uavhengig av ambisjonsnivå og fotballerfaring.

Ønsker du å vite mer om Marin FK? Lik gjerne lagets fanside på Facebook: "Marin Fotballklubb Tyholt" der kampreferater, bilder og overgangsrykter legges ut; og dersom du ønsker å være med på trening, tar du bare kontakt med en av oss eller bli med i lagets Facebook-gruppe "Marin FK", hvor treningstider og annen info legges ut gjennom hele sesongen.