COMA

Om COMA

COMA er turgruppen til Mannhullet med moskusen som høyeste beskytter, og har siden 1994 vært en undergruppe og et viktig turtilbud for Mannhullitter. I løpet av hvert semester arrangeres det to store helgeturer og andre mindre lavterskelarrangement. På høstsemesteret arrangeres det tur til Glittertind og surfetur til stadt, som de siste årene har blitt en tradisjon i COMA. På vårsemesteret er det planlagt å ha en alpin tur til Vestlandet og en hytte-til-hyttetur som enda ikke er bestemt hvor turen vil gå.

COMA-turene er en ypperlig mulighet til å komme seg vekk fra ansvar, øvinger og bylivet i Trondheim. Hvis du blir med oss på tur vil du garantert få med deg nydelig natur, godt selskap og ikke minst muligheten for å bli kjent med mange studenter fra de ulike trinnene på Marin. 

 

Har du aldri vært på fjelltur før? Eller er du en hardbarka fjellgeit? Uansett utgangspunkt kommer du til å kose deg på tur med oss. Alle er velkommen, men vi kan likevel by på utfordringer for de som ønsker det. 

 

I tillegg tilbyr COMA gratis utlån av noe frilufts-utstyr, som lavo, kart, kompass, mm..

Article cover image

Surfetur til Stadt

Publisert: 12. Oktober 2018 15:54.

Er du lei av å se på videobloggen til Jon Olsson, eller syns boken til Annijor er døll. Følg linken for å se hva COMA gjorde forrige helg.

Les mer

Article cover image

COMA på vindfest

Publisert: 12. Oktober 2018 15:00. Sist endret: 12. Oktober 2018 15:04.

Klikk inn for å lese om hvordan COMA opplevde Norge på sitt råeste, og SIXT på sitt svakeste. Denne turen ble mer interessant enn noen innlegg mamma til michelle NOEN GANG har skrevet.

Les mer

Article cover image

Toppturhelg i Romsdalen

Publisert: 06. Mars 2018 23:50. Sist endret: 07. Mars 2018 10:09.

Les mer

Article cover image

COMAS FØRSTE GENERALFORSAMLING

Publisert: 27. Mars 2017 17:19.

COMA har gjennomført sin aller første generalforsamling og vedtatt statutter for undergruppen.

Les mer

Article cover image

Tur til Snøhetta

Publisert: 15. Mars 2016 14:14. Sist endret: 15. Mars 2016 14:15.

Les om COMAs tur til Snøhetta!

Les mer