Marina

Om Marina

Gikk du glipp av et arrangement? Fikk du ikke med deg den vakre utsikten etter COMAtur eller solnedgangen med Steinbiten? Vil du se hedersbildene av deg når du vinner bordtennisturneringa? Var du bortreist på en kjellerfest eller var du for full til å huske noe? Ta det med ro, Marina har aaalt!  Snapchat: marinashot

 

Brev fra redaktøren

Mange av dere kjenner Marina som en informasjonskilde for Marinstudenter, men dere lærer fort at Marina er også en kilde til humor, latter og masse godbiter på kultursidene.

Marina er først og fremst en avis for marinstudenter, det betyr at alt som er i Marina er bare for våre øyne! Vi skriver om Mannhullets arrangement, samt. hva undergruppene finner på. I tillegg fokuserer vi på Marinstudenter, som fortjener litt oppmerksomhet av ulik kaliber. Dette kan være blant annet være en seier til Marin FK, fisketurens største fangst i Trondheimsfjorden, eller fangst på kjelleren.

Vi i redaksjonen ønsker også at de som reiser ut til utlandet skal få dele sin erfaring, og håper på leserbrev fra de som utveksler. I tillegg til intervjuer av marinstudenter og deres hverdag på MTS.

Marina fokuserer mye på bilder, siden vi nå til dags deler våre opplevelser via sosiale/visuelle medier. Vi ønsker at alle skal ta del i de fine solnedgangene med Steinbiten, utsikten fra Glittertind, stemninga med Bulben eller konkurranseinstinktet under en kjellerquiz.

Vi i redaksjonen ønsker at dere Mannhullitter skal bidra til vår kjære avis. Redaksjonen er nettopp avhengig av dere marinstudenter, som jeg håper å kalle for Mannhullets freelancers. Som freelancers har dere mulighet til å møte opp på våre skrivedager, og dele informasjon til artikler om arrangement, hendelser, opplevelser og ikke minst bilder som kan sendes på mail eller telefon. Vi i Marina stiller med pizza for dere som deltar! Så gjerne stikk innom når skrivedagen er i gang! 

Vi vil gi beskjed når skrivedagene kommer, så hvis dere har noe morsomt å skrive om og bilder å dele, er det bare å komme

Anvarlig og uansvarlig redaktør, Marina

mail: redaktor@mannhullet.no