Mannhullets interne Teater

Om Mannhullets interne Teater

MiT er undergruppen for Mannhullitter som liker å utfolde seg kreativt og skape god latter på Tyholt. MiT lager underholdning bestående av selvskrevne sketsjer, sanger og andre innslag som passer seg for små og store begivenheter for Mannhullet. Annenhver høst lager MiT en revy som fremføres under RUKA, og siden RUKA bare arrangeres annethvert år, lager vi Mi(d)T-revy når det ikke er RUKA, en gang i løpet av vårsemesteret.
 
MiT består av en god gjeng Mannhullitter fra lavere og høyere årstrinn på Marin Teknikk, og felles for oss alle er at vi liker å ha det gøy, være kreative og skape god stemning både for oss selv og for resten av Mannhullet.
 
Dersom det bor en liten skuespillerspire, en sangfugl, en musiker eller en danser i deg er MiT den rette undergruppen. Revy er også mer enn bare det å stå på scenen – dersom du liker å skrive, liker å lage film eller vil drive med lyd og lys er du hjertelig velkommen i MiT.
 
Kontaktpersoner:
MiT-sjef: Brage Årøen
Sufflør (nestsjef): Nora Åsheim

Article cover image

Generalforsmaling 2018!

Publisert: 11. April 2018 20:10.

MiT har hatt generalforsamling, og har valgt ny sjef!

Les mer

Article cover image

MiT's generalforsamling

Publisert: 16. Mars 2017 23:48.

MiT har samlet sine medlemmer og gjennomført årets generalforsamling!

Les mer

Article cover image

RUKA-revyen 2016

Publisert: 10. November 2016 14:05. Sist endret: 15. November 2016 20:48.

Mø, Eü Ty, og skål for MiT!

Les mer

Article cover image

VEL BLÅST! Mi(d)T-REVY OVER FOR DENNE GANG

Publisert: 23. Februar 2016 14:08. Sist endret: 23. Februar 2016 17:26.

Kjente og kjære ble parodiert, tilsynelatende alt fra champagne, kokain og banan ble griset ut på scenegulvet, klær ble tatt av, dans ble danset til Vaular og til Britney Spears og latter og stemning fylte T2 atter en gang.

Les mer

MiT

Publisert: 31. Juli 2014 07:44. Sist endret: 28. August 2016 17:54.

Velkommen til MiT sin undergruppeside! MiT er undergruppen for Mannhullitter som liker å utfolde seg kreativt og skape god latter på Tyholt. MiT lager underholdning bestående av selvskrevne sketsjer, sanger og andre innslag som passer seg for små og store begivenheter for Mannhullet. Annenhver høst lager MiT en revy som fremføres under RUKA, og siden RUKA bare arrangeres annethvert år, lager vi Mi(d)T-revy når det ikke er RUKA, en gang i løpet av vårsemesteret. MiT består av en god gjeng

Les mer