Motorbåtkomiteen

Om Motorbåtkomiteen

 

 

Helt siden 1947 har Mannhullet hatt sin egen motorbåt, og Motorbåtkomitten (MBK) har helt siden den gang, stått for driften av båtene.

 

Det hele startet med et gammelt tysk fartøy fra krigen som fikk navnet Havfruen. Dagens båt er nummer fem i rekken og bærer følgelig navnet Havfruen V. Denne flotte fruen er en Jeanneau Marlin 755, som kan skilte med estetiske 23 fot og en overbords motor på hele 150hk. Dette gir Havfruen V en marsjfart på rolige 20 knop og en toppfart i nærheten av 30 knop! Det er plass til 8 stk om bord, og båten kan brukes til alt fra wakesurfing, vannski, fisking, bading, en aldri så liten luftetur på Trondheimsfjorden eller kanskje også en og annen kjærlighetstur på fjorden?

 

Motorbåtkomitéen sine oppgaver orienteres rundt drift og veldikehold av båten, og å arrangere kurs for studentene våre slik at de kan nytte båten på egenhånd. I tillegg til dette arrangeres også en og annen fisketur for den menige mannhullitt. 

  

Vi jobber for at flest mulig av studentene på Marin Teknikk både skal få lyst og mulighet til å benytte seg av denne fantastiske båten vi er så heldige å ha.

Utleie

Her kan du reservere dagslån av Havfruen V.

For lån som varer lenger enn 24 timer eller strekker seg forbi midnatt, kontakt MBK så vil vi legge det inn i systemet.

Utleie er kun for studenter pga. forsikringen. Leier du den etter endt studie kan vi ikke garantere at forsikringen gjelder for deg.

NB: det er ingen angremuligheter, i det du trykker på "Send" blir reservasjonen lagret. Dersom reservasjoner ønskes slettet, kontakt MBK.

In English: Here you can book the Havfruen V.

For loans that last longer than 24 hours or extend past midnight, please contact MBK and we will add it into the system.

It is only possible for students to rent the boat because the insurance is just for students. 

NB! If you press "Submit" the reservation will be saved. If you want to cancel your reservation you have to contact MBK.

 

 

Opprett reservasjon
Man må være innlogget for å reservere båt.