Motorbåtkomiteen

Om Motorbåtkomiteen

 

 

Helt siden 1947 har Mannhullet hatt sin egen motorbåt, og Motorbåtkomitten (MBK) har helt siden den gang, stått for driften av båtene.

 

Det hele startet med et gammelt tysk fartøy fra krigen som fikk navnet Havfruen. Dagens båt er nummer fem i rekken og bærer følgelig navnet Havfruen V. Denne flotte fruen er en Jeanneau Marlin 755, som kan skilte med estetiske 23 fot og en overbords motor på hele 150hk. Dette gir Havfruen V en marsjfart på rolige 20 knop og en toppfart i nærheten av 30 knop! Det er plass til 8 stk om bord, og båten kan brukes til alt fra wakesurfing, vannski, fisking, bading, en aldri så liten luftetur på Trondheimsfjorden eller kanskje også en og annen kjærlighetstur på fjorden?

 

Motorbåtkomitéen sine oppgaver orienteres rundt drift og veldikehold av båten, og å arrangere kurs for studentene våre slik at de kan nytte båten på egenhånd. I tillegg til dette arrangeres også en og annen fisketur for den menige mannhullitt. 

  

Vi jobber for at flest mulig av studentene på Marin Teknikk både skal få lyst og mulighet til å benytte seg av denne fantastiske båten vi er så heldige å ha.

Kontakt

Kontaktinformasjon

Havfruen V

Reg.nr: UAT 907


 

Skipper

Sohrab Sekandar

90 56 39 19

sohrabs@stud.ntnu.no

 

 

1.Styrmann

Martin Guneriussen

90 84 54 57

martiegu@stud.ntnu.no 

 

Økonomiansvarlig

 William Hyggen Viken

97 97 80 76

williahv@stud.ntnu.no

1. Maskinist

 Yngve Jenssen

 

yngvelj@stud.ntnu.no

  

Arrangementansvarlig

Martin Kvisvik Larsen

45 22 89 05

martkla@stud.ntnu.no 

 

 

Fiske- og vannsportansvarlig

Benjamin S. Vågsholm

48 18 05 96

benjamsv@stud.ntnu.no

  

 

 

 Spørsmål om reserveringssystemet rettes til webansvarlig Sebastian Øverås 

Se om oss --> Styret