Motorbåtkomiteen

Om Motorbåtkomiteen

 

 

Helt siden 1947 har Mannhullet hatt sin egen motorbåt, og Motorbåtkomitten (MBK) har helt siden den gang, stått for driften av båtene.

 

Det hele startet med et gammelt tysk fartøy fra krigen som fikk navnet Havfruen. Dagens båt er nummer fem i rekken og bærer følgelig navnet Havfruen V. Denne flotte fruen er en Jeanneau Marlin 755, som kan skilte med estetiske 23 fot og en overbords motor på hele 150hk. Dette gir Havfruen V en marsjfart på rolige 20 knop og en toppfart i nærheten av 30 knop! Det er plass til 8 stk om bord, og båten kan brukes til alt fra wakesurfing, vannski, fisking, bading, en aldri så liten luftetur på Trondheimsfjorden eller kanskje også en og annen kjærlighetstur på fjorden?

 

Motorbåtkomitéen sine oppgaver orienteres rundt drift og veldikehold av båten, og å arrangere kurs for studentene våre slik at de kan nytte båten på egenhånd. I tillegg til dette arrangeres også en og annen fisketur for den menige mannhullitt. 

  

Vi jobber for at flest mulig av studentene på Marin Teknikk både skal få lyst og mulighet til å benytte seg av denne fantastiske båten vi er så heldige å ha.

Kart til båten

Gå fra Bakke Bru ned langs verftsgata.

Gå deretter bort dokkgata til du kommer til Café Løkka (gult bygg) og gå ned langs det til du kommer til elven (se blå strek) 

Gå ned på flytebrygga og følg streken til anvist plass, vi ligger innerst på utstikker nummer to.

Ring noen av oss i MBK hvis du sliter med å finne veien.

 

Location in ENGLISH

Walk from Bakke Bru parallel to verftsgata until you reach Café Løkka (yellow building)

Walk alongside the Café until you reach the river (look at the blue line above)

Walk onto the floating dock and go to the shown placement at the map

Contact MBK if you're unable to find the boat