JULEKALENDER 13. DESEMBER!

Publisert: 13. Desember 2015 11:51.

 

Å nei! Noen har kidnappet Julerotta fra styrekontoret!

Den har sittet i juletreet og passet på kalendergavene hele desember. Om det er noen gamle bitre som er misfornøyd med å ikke vinne kalendergave enda eller om det er noen i førsteklasse som prøver seg på en liten spøk så er ikke det så viktig. Vi vil bare vite hvor den er. Vedlagt er et bilde vi fikk av gjerningsmennene som visstnok skal vise hvor de holder rotta fanget.

 

 

 

Hvis du har informasjon om HVOR julerotta befinner seg så setter vi i styret stor pris på det. Vi belønner en av de som klarer å finne ut av hvor på MTS rotta er med en kalendergave.

 

Lever en lapp med lokasjon til julerotta på styrekontoret før klokka 13.00. Skriv også navn, telefonnummer og klassetrinn på lappen.

 

//ENGLISH VERSION//

 

Oh no! Our Christmas rat has been stolen! It has been guarding the advent calendar gifts from the top of the christmas tree in the board office.

 

If you know where the rat is located we would much appreciate it. It is somewhere at MTS. We will award one of the people who can tell us with a gift from under the christmas tree.

 

Write the location of the rat on a piece of paper along with your name, phone number and class and deliver it at the board office before 1.00 PM.