Formannsvalg og Klassekamp

Publisert: 08. Februar 2016 19:53. Sist endret: 15. Februar 2016 14:23.

Det var duket for et fuktig Valgmøte 2016 i T2 med Dahls til 15kr og gratis pølser på menyen. I tillegg hadde mange selvfølgelig møtt opp for å finne ut hvem de ønsket å gi sin stemme til under Formannsvalget. To av årets kandidater, Anders Habostad og Mari Storsul, benket seg selv etter at den forhåndsmeldte kandidaten, Ole Martin Gjerde, var blitt presentert for forsamlingen. 

Etter appellene fra hver kandidat var sunket inn hos de fremmøtte var det tid for utspørring. Bakbenkere og øvrige Mannhullitter fikk grillet kandidatene på emner som økonomi, hva slags arrangementer de så for seg det kommende året og motivasjon for Formannsvervet. Du kan lese mer om hva kandidatene svarte i referatet fra Valgmøtet (ligger under dokumenter på nettsida)

Mens tellekorpset gikk til verks på stemmesedlene hadde Jubileumskomiteen et innlegg hvor de presenterte arbeidet de så langt har gjort med gave i forbindelse med Jubileet samtidig som det var en gylden mulighet for å presentere de nye medlemmene av komiteen. Om ikke lenge skal MBK få en prisvurdering av Hvfruen IV, som man håper på å få solgt til en god pris som igjen kan bidra til innkjøp av ny motorbåt. 

Tellingen av stemmesedlene var klare og folket hadde talt. Anders Habostad vant valget med allment flertall og fikk full applaus fra salen. Gratulerer! Det ble selvfølgelig ropt etter tale, noe Anders mer enn villig ga på stedet, men ikke før buksene var dratt ned rundt anklene som seg hør og bør.

Etter siste applaus fra et publikum på stigende promille var mange spente på hvem som skulle kåres som beste klasse på marin i årets Klassekamp. Dessverre så var det ingen fra hverken 4. eller 5. klasse som hadde meldt på lag, men de skulle ha jobbet hardt for å slå lagene som hadde meldt seg på fra 1.-3. Laget Fantasea fra 1. klasse vant de innledende rundene på grunn av stor kreativitet i sine underholdende innslag. 

Årets game show host, Marte Shetelig, satte i gang kampen og etter første runder med potetløp og andre stafettleker var guttelaget fra 1. klasse og jentelaget fra 2.klasse slått ut av konkurransen. Igjen stod mixed teamet fra tredje kalt "Leva livet", guttelaget "Gutta123" fra andre og jentelaget "Fantasea" fra første igjen i semifinalen. Under denne stafetten stod blant annet den kjente og kjære øvelsen "øvingskoking" på agendaen. Marte underkjente for andre gang i sitt liv en øving da Simen Mildal forsøkte å levere inn øvinga med kun tittel og singatur. Fantasea og Gutta123 gikk til slutt videre til finale. Det var helt likt mellom de to lagene og det hele skulle avgjøres på en øvelse som kombinerte to viktige Mannhullittevner: Evnen til å drikke tran og "chugging". Gutta viste at de i løpet av sine to år på kjelleren har mestret evnen til å konsumere væsker i et hurtig tempo og med dette ble årets 2.klasse den beste klassen på marin. Bedre lykke til alle andre klasser neste år! 

Lyst til å se flere bilder fra formannsvalget og klassekampen? Sjekk ut albumet som er lagt ut under "Bildegalleri"!