MiN: Generasjon XY

Publisert: 16. Februar 2016 13:26. Sist endret: 16. Februar 2016 22:02.

Wow! For en dag det ble på torsdag! (Ca) kl 0900 åpnet Tore konferansen og med Mannhullet og Fødeventilreferanser så trakk vi på smilebåndet og ble klar til å høre på Mons Bendixen snakke om kjønn og stereotypier. Han fortalte enkelt og greit om hvordan vi er forskjellige, kvinner og menn, og hvilke stereotypier som vi har.

 

Deretter fulgte Cecilie Heuch fra DNV GL som snakket om sine erfaringer med kjønn som HR konsernsjef. Siste innslag før pausen var Manuel Fehn som ga innblikk i konsulentbransjen og noen tips om lønnsforhandlinger. Etter litt påfyll at frukt og kaffe ble det Olav Haraldseid sin tur, da sto kjønn og ledelse på agendaen og Olav leverte et underholdende og interessant foredrag. Irmelin Drake fortsatte tråden om ledelse og kjønn, men snakket mer om androgyn ledelse. Kanskje det er veien å gå? Til sist snakket Siri Sørensen om kjønnskvotering, etterfulgt av en het debatt om tema.

 

Da den var avsluttet kunne noen ta dagen, mens noen startet på workshop. Olav spurte: hvordan få mangfold inn i en bedrift?; Personlighet, stilling og bilde skulle matches; Torill Iversen brakte blant annet hersketeknikker på banen. Alle fikk bedre mulighet til å gå i dybden, og vi fikk muligheten til å jobbe side om side med Tore Sagen!

Kvelden ble påfølgende morsom, med “Det er MiN dag i dag”, “Bare MiN” og “What do you MiN” samt premieutdeling og MiNtu.

 

Dagen ble en suksess, tusen takk til alle deltakere, foredragsholdere og samarbeidspartnere som gjorde dette mulig.

 

Lyst til å se flere bilder fra MiN? Gå til bildegalleri!