Mannhullets interne Teater » VEL BLÅST! Mi(d)T-REVY OVER FOR DENNE GANG

Publisert: 23. Februar 2016 14:08. Sist endret: 23. Februar 2016 17:26.

Vårens MiT-produserte revy gikk av stabelen sist helg og vi kunne ikke vært mer fornøyd (og lettet, hilsen noe stresset sjæf)! Takk for alle gode tilbakemeldinger, det varmer etter ukesvis med intensiv skriving, øving, synging, dansing, rigging og øvingkoking. Forestillingen var mer enn utsolgt både fredag og lørdag noe som resulterte i en fest uten like av energi, latter og øl. Festen løftet rett og slett "taket opp over oss!" 

På torsdag startet arbeidet med opprigg og det var nesten et eventyr å se hvordan T2 ble forvandlet. Fra å være en forelesningssal fra 70-tallet der det mest kreative som foregår er når Bjørnar Pettersen ber oss se for oss at vi er en bølge, til et forestillingslokale proppet full av scene, lyd og lys og energiske mennesker. Tid for generalprøve og noe kaos. Feil mikrofoner og mygger ble tatt med ut på scena, feil rekvisitter og vann ble sprutet utover Andreas' elektriske piano. Hvem kunne tro at vi skulle få en slik suksess?

Fredag møttes vi i Mannhullets interne Teater klokka fem for å sminke, skifte og varme opp kropp og stemme. Nervøsiteten steg backstage på MiT-kjellern etterhvert som klokka nærmet seg sju. Plutselig sto bandet klare og publikum ropte dem ut på scena. Showtime. Jeg måtte bli fysisk holdt nede fra å ikke eksplodere av nervøsitet, men wow, for et show vi fikk til! Og etter å ha erfart at DET GIKK BRA på fredagen kunne vi cruise gjennom lørdagsforestillinga og nyte minuttene på scena.

Kjente og kjære ble parodiert, tilsynelatende alt fra champagne, kokain og banan ble griset ut på scenegulvet, klær ble tatt av, dans ble danset til Vaular og til Britney Spears og latter og stemning fylte T2 atter en gang.

 

Takk for denne gang :D Gleder meg til neste!

 

Hjertelig hilsen Kreativ Ansvarlig, som nå lider av postrevydepresjon og et hav av uleste kapitler