Marin FK » Storseier mot BI på Ørn Arena

Publisert: 17. April 2016 18:16. Sist endret: 18. April 2016 11:31.

Etter en lang ferie på referatskriver, var det endelig duket for en ny kamp, og BI var dagens motstander på Ørn Arena. 

Marin startet tidlig med et godt press som til slutt resulterte i at Kristoffer plutselig får ballen helt alene midt på 16 meteren. Det så ut som Kristoffer hadde hengt mye på SmoothieXchange, for han virket litt shaky i avslutningsøyeblikket, men han gjør ingen feil. Enkelt 0-1 til pause.

I andre omgang blir det fullt kjør. Tord varter opp med et innlegg til terningkast 6, og Jysk's egne AuDUN header inn 0-2. Putemykt. 0-3 er det bursdagsbarnet Sindre som får æren av å sette inn. Vi vinner ballen høyt og Kristian slår inn foran mål der Sindre kommer på et godt løp og kontant header inn marins tredje scoring.

I sluttminuttene var det duket for Kristoffer-show, der han først setter inn en volley etter assist fra Peder. Piskakrem. Deretter pirker han inn sitt tredje mål for dagen som gjør at han tar store skritt mot å sikre seg toppscorertittelen på laget. 

Sluttresultatet blir 0-5 og vi har mulighet til å klatre noen plasser på tabellen med seier over Realkameratene, aka Reka, i neste match. Oppfordrer alle til å møte opp da kampen holdes på Ørn Arena lørdag 23. april klokken 18.00. Still opp og støtt laget deres!

Ellers kan det være verdt å nevne at Salen hadde en meget god takling i første omgang. BI-typen ble nok litt baktung i den duellen og måtte ut med skade. Salen meldte også at han fikk en luke, den så ikke jeg, kan noen bekrefte?