Søk Økonomimedarbeider

Publisert: 31. August 2016 14:53. Sist endret: 31. August 2016 14:54.

Mannhullet har de siste årene fått et helt nytt system på økonomien, og det trengs i den forbindelse flere økonomihjerner i linjeforeningen vår. 

Som økonomimedarbeider vil man jobbe tett med grunkemeister i styret, Bjørn Børresen. Stillingen går i stor grad ut på å føre bilag og sitte som regnskapsfører, noe som gir kjempemessig praktisk erfaring innen økonomi. Dette er gull verdt på CVen, og gir kunnskap som Indøkere bare kan drømme om. I tillegg får man via Børre fri tilgang på hyblene i perioden som økonomiassistent, noe som har en uvurderlig markedsverdi. 

 

Alle Mannhullitter kan søke stillingen, enten du er førstiss og ikke har fått hår på tissen enda, eller du er femteklassing og sliter med impotens. Send søknad til okonomi@mannhullet.no innen 11. september, få med hvem du er og hvorfor du søker i tillegg til et bilde av deg selv. Deretter blir du innkalt til intervju, der antrekk skal være business casual. Det er også verdt å notere seg at erfaring er bra, men det er absolutt ikke et must!