Mannhullets interne Teater » RUKA-revyen 2016

Publisert: 10. November 2016 14:05. Sist endret: 15. November 2016 20:48.

 

Det er med tungt hjerte vi skriver dette. RUKA er desverre over, vinteren har kommet, og førstissene har skjønt at Lord of The Skipsprojekt er en realitet.  Men vi vil aldri glemme all latteren og alle minnene vi har skaffet oss. Som alltid leverte MiT, og med enda et terningkast 6 er det rart at ikke flere MiT'ere forfølger en karriere innenfor showbiz. Supperevyen var også en slager, og det vil nok gå lang tid før vi glemmer at maskingutter har liten [SENSUR]. 

Vi kommer alle til å savne RUKAs største høydepunkt, nemlig RUKA-revyen! Det vil nok, under eksamensperioden, observeres mang en MiT'er stirre tomt ut i luften, tenkende tilbake på bedre tider og forestille seg selv sprade rundt på scenen i T2 til et jublende punblikum. 

Heldigvis er det fler revyer og kondomer igjen! Allerede på nyåret stiller MiT opp med en heidundrandes revy i forbindelse med 100-årsjubileet. Det ryktes at en hel revy allerede er utsolgt før bilettene i det hele tatt er sluppet! Dette betyr at du som Mannhullitt må være ekstra på når bilettslippet kommer. Vi i MiT gleder oss hvertfall, og vi regner med at mange andre gjør det også! Vi kan love at dette blir den beste 100-årsjubileumsrevyen dere noen gang kommer til å se og det kan tilogmed hende at denne revyen blir noe litt utenom det vanlige. Hvem vet? Med en gjeng som er mer joival enn Staysman og Freddy Kalas tilsammen; MiT er full av overraskelser.

 

Og husk!

MiT Eü Ty

(Mic drop)

 

Foto: Steffen Johansen, www.johansn.com