Åre 2017

Publisert: 22. Januar 2017 16:06.

Da var årets høydepunkt Åre vel overstått! I fire dager og fire netter viste samtlige av de 150 Mannhullittene resten av Åre hvordan det skulle gjøres både på ski, på afterski og i de sene morgentimer. 

I år var vi endelig tilbake på Brunkulla! Andreklasse lot seg spesielt imponere da de i år hadde både stue, badstue, stekeovn og egen seng. Femteklasse følte seg som hjemme, og førsteklasse var spente på om alle ryktene de hadde hørt om Åre kunne være sanne.

Skiføret var fantastisk de to første dagene. Spesielt mandagen kunne lokke med skyfri himmel og hvite bakker. Langrennsløypene skuffet heller ikke for dem som tok turen dit. Etter lange, korte eller ingen tid i bakken tok flere seg turen til Fjellgården for litt livemusikk av typen svensk allsang. Kveldene var preget av klassevors, Bygget, badstu og nye bekjentskaper. I morgentimene ble nachsafari/leilighet til leilighet en hyggelig aktivitet. 

Etter x-antall møter med resepesjonen om ordensregler, besøk av røykdykkere og et fuktig gulv, kan vi melde om en vellykket Åretur 2017!

Takk for turen!

 

 

#barevenna