NTHS » Søk opptak til NTHS- Frist fredag 19.09

Publisert: 15. September 2014 15:50.

NTHS – Nordens Tekniska Högskolors Skeppsbyggarekongress, er en forening mellom studenter innenfor den maritime næringen i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Fra disse fire landene er det fem delegasjoner som møtes til den årlige NTHS kongressen.

Delegasjonene er:

-          NTNU, Trondheim Norge (Mannhullet)

-          DTU, København Danmark (Nul-kryds)

-          CTH, Göteborg Sverige (Chalmers Skeppsbyggare)

-          HUT, Helsingfors Finland (Laivanrakentajain Kerho)

-          KTH, Stockholm Sverige (Kungliga Skeppsällskapet)

Dette året er det LRK i Finland sin tur. Vi skal sende en delegasjon på 10 dedikerte Mannhullitter til Finland for å feste, knytte bånd med våre nordiske brødre (og mellom oss selv), og muligens få litt faglig input.

 

Det er kun mulig å søke opptak i 3. klasse, og da er du automatisk med på minst en kongress til og du vil få muligheten til å være med på NTHS gallaen livet ut. Kongressen vil bli holdt i Helsinki i april, og det passer med ekskursjonen deres.

 

Opptaksprosessen skjer med loddtrekning, og er åpen for alle 3. klassinger, men studenter med engasjement i Mannhullet har større mulighet for å bli valgt, i henhold til reglene under:

 

-          Maks fem lodd per person

-          Ett lodd for å være marinstudent

-        Ett lodd for RUKAsjef/MSKsjef/undergruppesjef (Bedriftskontakt, Seilbåtkomiteen, Coma, Motorbåtkomiteen,  Skipslosjen, Ruka, Marina, Tåkeluren, M.I.T)

-          Ett lodd for å være med i Mannhulletstyret

-          Ett lodd hvis en har vært med i en undergruppe i mer enn to år (Her gjelder ikke Tåkeluren  og Coma)

Årets Formann av Mannhullet er automatisk med i NTHS.

 

Bli med en bra gjeng på en fet tur. Du kommer ikke til å angre på det. Du vil blant annet reise sammen med: Karoline Jespersen, Heine Grøtting, Anders Strand, Nikolas Svoren og meg!

 

Send en kort søknad til meg som inneholder navn, kontaktinfo, og hvilke eventuelle verv/engasjement du har i Mannhullet.  Frist: Førstkommende fredag, 19. september.

 

MVH

Jostein Opsahl

President NTHS 2015