Valgmøte 03.02

Publisert: 04. Februar 2017 18:19.

200 spente Mannhullitter fylte T2 på Tyholt fredag 03.02.17 for å overveie et av årets viktigste arrangement, nemlig formannsvalget. I år var det to forhåndsmeldte kandidater; Ask Halse og Bjørn Børresen. I tillegg valgte Frida Mattson å benke seg selv. Vår kjære formann Anders Habostad fungerte som valgets ordstyrer, og hold gangen i møte.

Med subsidierte ølpriser på 30,- halvliteren og wiener til 5,- per stykk ble det fort en lykkelig gjeng Mannhullitter som fylte salen. Etter velholdte appeller begynte spørsmålene fra salen å renne inn. Kandidatene måtte ty til argumenter av stadig mer rå karakter. For å nevne noe ville Frida bygge en mur rundt Tyholt, Ask forklarte hvordan han ville unngå at førsteklasse havnet ned i den gørra UKA, og Bjørn slo til med at han hadde sett nok elendighet i sin tid på BI til å forstå hvordan man hvert fall ikke skulle seile skuta videre.

Det ble fort klart at tempoet måtte økes, før salens beruselse tok overhånd for de fleste Mannhullittene. Etter å motta stemmesedler fra salen talte stemmekorpset nøye før resultatet skulle fremlegges. Det ville bli omvalg mellom de to sterkeste kandidatene dersom ingen nådde over 50% ved første avstemming. I år fikk vi en ny formann allerede etter første avstemming, og vi vil alle sammen gratulere Frida Mattson så mye! Vi takker til alle Mannhullitter som møtte opp for å bidra til å ivareta vårt demokrati. Vi vil også takke samtlige kandidater som gjorde en utrolig bra jobb på valgdagen, og som inspirer andre til videre engasjement i Norges beste linjeforening! Ikke minst takker vi Styret for vel gjennomført valgmøte, og Jubileumskomiteen for en fortreffelig fyllefest på kjelleren til de sene nattetimer!

 

 

Nyt Jubileet og lykke til med et fantastisk semester!