Regatta!

Publisert: 28. Februar 2017 23:07. Sist endret: 01. Mars 2017 09:14.

Regatta ble avholdt i snøfylte Bymarka fredag 24. februar 2017. Over 150 feststemte Mannhullitter satt seg på bussene opp til Bymarka hvor de ble møtt av utgravde camper, skiløype med hopp, bar, bålplass, lavo og mye annen moro. Jungmann fikk hoppet i Borat-tanga, gropen bak hoppet vokste for hvert fall, punchen gikk ned på høykant, pølsene fløy av gårdet og et hav av morsomme kostymer lekte rundt i Bymarka denne fine dagen.

Andrea i 2. klasse vant den gjeve prisen av flest runder rundt i løypa, og blikket på de siste rundene tydet på at det ble en del runder i løpet av kvelden. Lars i 3. klasse var ikke helt fornøyd med høyden på hoppet i runden så han bygde sitt eget, hvor det ble tatt backflip og andre spenstige hopp. Dette sørget for at han stakk av med prisen for det beste hoppet. Med så mange kule og morsomme kostymer var det utrolig vanskelig å kåre en vinner her, men Stian i 6. klasse trakk det lengste strået og gikk av med seieren. 

Etter mange timer med badstue, god middag og Ship Happens konsert inne på Studenterhytta trakk de fleste seg sakte, men sikkert, hjemover. Etter mengden klær som ble glemt igjen spekuleres det på Markedsplassen om hvor mange som hadde på seg klær på turen hjem. 

Alt i alt var det en utrolig morsom Regatta, og alle storkoste seg!