Mannhullets interne Teater » MiT's generalforsamling

Publisert: 16. Mars 2017 23:48.

Mandag 13. mars var det duket for Mannhullets interne Teaters generalforsamling! 18:00 samlet de stemmelystne seg på skipslogen, og det raslet raskt i pilskassa. Hele 26 oppmøte skulle avgjøre MiT's fremtid. Nåværende sjefer, Emogan, åpnet kvelden med en gjennomgang av året som har gått, med alle MiT's bragder, store og små. Deretter ble økonomien lagt frem, tilhørende kast ble fremmet, og det bar til slutt videre til kveldens store høydepunkt, presentasjon av kandidater til Kunstnerisk Ansvarlig for MiT 17/18!

Det var en hard kamp, appeller ble holdt, spørsmål ble stilt, og kandidatene fikk virkelig kjørt seg. Etter en stemmerunde verdig en generalforsamling, og en nøyaktig stemmeopptelling var resultatene klare..... Mannhullets interne Teater er stolte av å presentere neste års sjef for MiT aka Kunstnerisk Ansvarlig, Lise Stokke! Kvelden ble avsluttet med hyll av både nye og gamle ledere, allsang og mimring til MGP junior v. sjef Emil. Emogan fikk kjørt seg på baren med en runde Limbo, og kvelden ble oppsummert i en heftig fotoshot foran RUKA16-veggen.

Kjelleren ble ryddet, og det bar deretter videre til et rolig vin & vaffel-nasj, som helt klart må repeteres. Alt i alt, en svært vellykket generalforsamling.

Følg med videre på Mannhullets generalforsamling for ytterligere presentasjon av vår nye sjef og også hennes nestsjef. Vi gleder oss til et nytt kreativt år i MiT, fylt til randen av morsomheter og seriøse useriøse aktiviteter.