Barsling og Barslingsgalla!

Publisert: 01. September 2017 19:03. Sist endret: 01. September 2017 21:18.

Barslingen: 

Barslingen finner sted mandag 4. september i Dødens dal kl. 09.00! Det anbefales på det sterkeste at alle Phostre møter i et antrekk som kan kastes og en god mengde olje i håret!

 

Barslingsgallaen:

Gratulerer med vel blåst phosterperiode, og velkommen tilbake alle kjære 5. klassinger! Årets festligste arrangement næremer seg, nemlig Barslingsgallaen. Det er på tide på preppe festantrekket og gjøre klar ibuxen, for dette blir en fest uten like!

 

Barslingsgallaen finner sted 5. september på Studentersamfundet og blir en kveld for historiebøkene! Dørene åpner kl. 18.45, hvor det først blir mingling i ankomstområdet før kalaset går videre til Storsalen, der en festmiddag Mannhullitter verdig blir servert.

 

På menyen står lammelår spekket med hvitløk og persille, servert med de nydeligste rotgrønnsaker. Lammet blir dandert med fløtepoteter og en basilikumsaus selv Michelin-resturanter ville vært stolt over. I løpet av gallaen vil det bli taler og sang, før samtlige tar turen opp til vår trofaste Skipslogen for et realt sjøslag!