Bli en Mo Bro eller Mo Sista!

Publisert: 03. November 2014 20:18. Sist endret: 03. November 2014 20:19.

November er måneden for oss gutta til å sette helsen vår på dagsorden. Visste du at 1 av 8 menn får prostatakreft i løpet av livet, og at forekomsten av testikkelkreft har økt gradvis de siste årene? Vi menn snakker lite om helsen vår og hvordan vi har det. I tillegg kan vi for lite om sykdommer som vi kan få.

Linjeforeningene i Trondheim har derfor gått sammen og mange har opprettet individuelle Movemberlag for å spre budskapet og skape engasjement blant studentene.

Mannhullet har selvfølgelig sitt eget lag som vi oppfordrer alle, uansett bartevekst, til å bli med på. Slik kan vi vise alle de andre linjeforeningene hvem som har de mest velfriserte bartene og største engasjementet.

http://no.movember.com/team/1602529

Har du ved et mirakel masse penger igjen etter Ruka støtter du en veldig god sak ved å donere penger via linken, men det er ingen forutsetting for å bli med, hovedhensikten er å skape bevissthet rundt menns helse og alle er velkomne. Dette inkluderer selvfølgelig også alle jenter som foretrekker barske menn med bart!