VALGMØTE 2018 - FORHÅNDSMELDT KANDIDAT

Publisert: 24. Januar 2018 12:28.

Henrik Heien 

22 år, 2. Klasse 

Oslo 

466 63 757 

henrheie@stud.ntnu.no 

Ærede Mannhullitter! 

Gjennom de siste årene har jeg funnet mye glede i det å være Mannhullitt. Jeg har kost meg på alt fra de store arrangementene, som RUKA og jubileet, til de bittesmå, som adventsstund og spillkveld. I tillegg har jeg, gjennom snart et år i styret, fått være med på å drive Mannhullet, noe jeg er veldig glad i. På grunn av dette stiller jeg til valg med et ønske om å bli Formann i Mannhullet. 

Jeg brenner for undergruppene i Mannhullet og mener det mangfoldige tilbudet vi har av undergrupper og komiteer er noe av det viktigste vi har. For meg er det viktig at undergruppene ikke bare fortsetter å drifte slik det har blitt gjort i mange år, men også klarer å finne områder å forbedre seg på. Det er noe jeg kommer til å fokusere på dersom jeg blir valgt til Formann. 

Som leder i BK har jeg blitt vant med å ha ansvar for flere enn bare meg selv, og som styremedlem har jeg også fått være med på å arrangere mange av de store og tradisjonsrike arrangementene i Mannhullet. Dette er erfaringer jeg kommer til å ta med videre og dra nytte av om jeg får lede Mannhulletstyret gjennom et helt år.  

Om det er noe mer du lurer på angående hva jeg ønsker å gjøre som Formann i Mannhullet er det bare å komme innom styrekontoret for en liten prat eller å kontakte meg på telefon, epost, Facebook eller noe annet om det er du måtte ønske.