Mannhullets interne Teater » Generalforsmaling 2018!

Publisert: 11. April 2018 20:10.

Tirsdag 10. april hadde vi i Mannhullets interne Teater generalforsamling! I år som i fjor møttes vi på Skipslogen, der var det snacks og drikke til ingen ende. En god gjeng med ivrige MiTere møtte opp for å mimre tilbake på det året som har vært, og for å bruke sin stemmerett. De avtroppende sjefene, Lise og Aina, startet med å presentere året gjennom mange hyggelige bilder som har blitt tatt i løpet av høst- og vårsemesteret. Økonomien ble lagt frem fortløpende, og diplomfesten som kommer ble også kort diskutert.

Kveldens høydepunkt var selvfølgelig valget av ny Kunstnerisk Ansvarlig for MiT 18/19! Kandidatene ble presentert, apeller ble lagt frem, og før avstemningen kom det en lang utspørring der kandidatene ble grillet! Til slutt diskuterte vi alle sammen, med kandidatene ute av rommet, og vi stemte. Stemmene ble telt, og resultatene var inne. Vi presenterer Brage Årøen som den nye Kunstnerisk Ansvarlig i Mannhullets interne Teater! RUKArevyen 2018 er i gode hender! Hvem Brage velger som sufflør (nestsjef) blir presentert på Mannhullets generalforsamling. 

Kvelden ble avsluttet med allsang av sangene fra Mi(d)T-revyen i kjent MiT stil. En vellykket generalforsamling, og en fin avslutning på semesteret.