Marin FK » Oppsummering av høstsesongen

Publisert: 17. November 2018 16:04. Sist endret: 17. November 2018 16:49.

 

 

I korte trekk ble det fire seire og sju tap i høst. Fire seire betyr 12 poeng, som betyr at vi allerede bare i høst har sanket mer poeng enn i hele forrige sesong! Det sier kanskje mer om forrige sesong enn denne høsten, men det er utvilsomt en framgang verdt å ta med seg inn i vinteren.

Sesongen startet med et pang, 4-3 seier over Steindølene 3.  Deretter gikk vi på to tap mot HSK og Steindølene 1 før vi nok en gang møtte et Steindølene lag, nemlig Steindølene 4. Dette ble en solid match for vår del hvor vi vinner hele 6-1. Her er det verdt å nevne at Andreas Kvernmo spiller en fantastisk kamp med hattrick og to målgivende pasninger. Dette resulterte i stående applaus fra de tilreisende når Andreas ble byttet ut like før slutt.

Neste match var mot det nyoppretta laget Omega Løkka, hvor vi sliter inn 2-1 like før slutt i en kamp vi overkjører de i banespillet. I neste kamp taper vi stygt mot NTNUI Champs før vi går på et kjipt tap mot Petroleum FK. Neste match får vi revansj når sikrer en fortjent 2-1 seier mot Chemie FK. Litt tung avslutning på sesongen hvor vi går på tap mot Placebo, Pareto og Janus.

Ingen tvil om at stemninger er god i laget, selv med en litt tøff avslutning på høsten. Nå er det fullt fokus på eksamensperiode og jul før vi går løs på vårsesongen. Ryktene sier at før den sparkes i gang blir det lagfest med Marin FKK og generalforsamling hvor nytt styre blir valgt!

Har du lyst å bli med å spille til våren? I så fall meld deg inn i marin fk sin facebook-side for info om kommende treninger.