Valgmøte og Klassekamp 2015

Publisert: 17. Februar 2015 20:57. Sist endret: 17. Februar 2015 20:59.

En skulle tro at fredag den 13. betydde ulykke og uflaks. Det var ingenting som tydet på det da Arrangementskomitéen og Styret for første gang i Mannhullets historie arrangerte Klassekamp! I de innledende rundene var det flere konkurrerende lag fra hver klasse, hvor det beste laget fra hver klasse kom videre til kvartfinaler og eventuelt semi- og finalerunder i T2 på fredag. Lagene hadde gjennomført mange morsomme oppgaver den siste uka, og det var 2. klasselaget Kjølevinen som hadde vunnet de innledende rundene.

 

Fredagen kom, og Valgmøte ble avholdt i T2 fra klokken 15.30. Tre knallsterke kandidater stilte til valg, og det var til slutt Jørn Larsen Ringvall som fikk over 50% av de fremmøtte Mannhullitters stemmer. Det ble også vedtatt at Mannhullet skal kjøpe ny fane på Valgmøte.

 

Da finalerundene i Klassekamp ble avholdt i etterkant av Valgmøte i T2, var det mange morsomme oppgaver som ble gjennomført, alt fra klesbytting, bollespising og knuteknytting. Det var 3.klasselaget Colafossen som til slutt stakk av med hovedpremien i Klassekamp 2015, og kunne konstatere at de var det beste laget på Tyholt, hakk i hel av 4.klasselaget (skulle ikke tro det fantes 4.klassinger på Ty!). Det var en godt fortjent seier av Colafossen, som i finalerunden måtte styrte en hel flaske tran, og dermed har dekket omega3-behovet for en god stund fremover.

 

 

Med godt fremmøte på både Valgmøte, Klassekamp og Kjellerfest, presterte Logen denne kvelden å gå tom for øl når klokken bikket 23.00! Alt i alt en morsom kveld!