Hengekøyetur med COMA

Da var omsider COMA-styret fulltallige og på rekylen av dette ønsker vi å invitere alle på årets første COMA-tur, nemlig hengekøystur i bymarka! Ferden går til bymarkas beste utsiktspunkt utover Trondheim, nemlig Våttakammen. Her tenker vi å sette opp hengekøyer og tilbringe kvelden. Har du hengekøye er vel dette en done deal, ellers har vi 10 hengekøyer til utlån(for å låne hengekøye henviser jeg til påmeldingen med plassbegrensning). Her er det første mann til mølla, men dersom du kjenner noen som kan låne deg en hengekøye er kanskje det best?

Plan for turen:

Samlet avmarsj(buss):  kongens gate K1 kl.13:30

Avstigning: Sverresborg 2

Tursti til Våttakammen omlag 2-5km(kommer an på om man faktisk vil gå litt, eller om folk er redusert fra helgens festligheter).

Ved Våttakammen blir det bålgaranti, ettersom turlederfølget består av 2 stk pyromaniske stabeist. I den anledning kan det være et triks i ludo å ta med grillmat? Det tenkes nemlig at vi har felles middag med panoramautsikt utover byen. Det planlegges også med noen konkurranser/aktiviteter for å fylle dagen, men kan sløyfes. På kveldingen vil vi selvfølgelig holde liv i bålet slik at helgens gossip og generell jollekunnskap, kan flyte løst.

Ettersom dette er en søndagstur, med hensikt å få frisk luft og ro i sjel/kropp, kommer mottoet vårt «aldri over hvilepuls» til å leve i beste velgående.

Ps. Dersom du er personen som ikke klarer å velge mellom cava og hengekøye kan man ta kreativiteten i bruk og kombinere panoramautsikt fra hengekøye med bobler og ei flaske på innerlomma.

Turledere denne gang blir Simon Norberg og Magnus Olsen, ta kontakt dersom utstyr(utenom hengekøye) trengs å lånes. Stormkjøkken blir tatt med på turen.

Starter: 3. oktober 2021 13:30
Slutter: 4. oktober 2021 09:00
Sted: Våttakammen
Arrangør: COMA
Antall påmeldte/antall plasser: 15/200
Dette arrangmentet er åpent for:
1 2 3 4 5 6 Alumni