MFKK

Marin FKK er mannhullets kvinnelige fotballag

Historie

Marin Fotballklubb kvinner (Marin FKK) ble starten en vindfull dag i 2015 av en ivrig fotballinteressert marindame. Hun så behovet for at Marin Teknikk fikk sitt eget fotballag for kvinnene, og ikke kun for mennene. Marin FKK ble derfor først og fremst opprettet som en komité i 2015, men ble i 2019 en offisiell undergruppe i Mannhullet.
Marin FKK er et tilbud for alle kvinner ved Marin Teknikk som har lyst til å spille fotball. Vi har alltid vært en gruppe med lav terskel for både nybegynnere og de mer erfarne spillerne, og ønsker å forbedre samholdet på tvers av trinnene. Dette gjøres ved å trene, spille kamper og å ha sosiale arrangementer.

Oppgaver

Marin FKK spiller i 7dentligaen hvor man møter andre linje- og studentorganisasjoner for kamper ca. én gang hver uke. Treningene foregår som regel én gang hver uke. I løpet av de fire årene vi har deltatt i 7dentligaen har vi ofte ligget over gjennomsnittet på tabellen. To år på rad (2018 og 2019) har vi kommet på tredjeplass og vi sikter så klart på en førsteplass, en gang i fremtiden!