Bedriftskontakt Marin

Historie

Bedriftskontakt Marin (BK) er marinstudentenes kontakt ut mot næringslivet. Hvor våre oppgaver inkluderer

- Bedriftspresentasjoner
- Formidling av relevante jobber og sommerjobber
- Faglige arrangement som kræsjkurs
- Spørreundersøkelser

Vår viktigste oppgave er å arrangere bedriftspresentasjoner og skape arenaer som gjør det enklere for marinstudenter å komme i kontakt med næringslivet. Bedriftspresentasjoner er også med på å generere en stor andel penger til linjeforeningen vår.

Hva er en bedriftspresentasjon?

En marin bedrift kommer gjerne på besøk til oss på Tyholt og avholder en presentasjon om hvem de er og hva de jobber med. Det lyses gjerne ut stillinger i forbindelse med en bedriftspresentasjon og kanskje intervjue eller speedintervjuer. Ofte spanderer bedriften middag med drikke i etterkant. Det skal også sies at noen av disse kveldene ender i en skikkelig kjellerfest hvor bedriftene ringer i bjella både én, to og tre ganger!

Oppgaver

Hva gjør en bedriftskontakt?

Som bedriftskontakt er oppgavene først og fremst å ringe bedrifter for å sette opp og arrangere bedriftspresentasjoner. Konkret innebærer oppgavene å reservere lokaler og følge opp bedriftens behov underveis.
Ved siden av lærer du også å være student (les: ikke studere). For den jobben vi gjør blir så absolutt verdt det når man gjør det med så mange bra mennesker som gjør det hele gøy! Det arrangeres hytteturer for alle i BK hver høst, og hvem vet, kanskje BK drar på utenlandstur i år? BK-vors og vår egen generalforsamling er også steder hvor det skapes mange gode minner!

Hva gir Bedriftskontakt Marin deg?

Fem år med BK er høyst lærerikt og givende. Du får god innsikt i den marine næringen og mulighet for å knytte et nettverk tidlig. Ikke er det fem år med moro! Vi tar opp en håndfull nye medlemmer og oppfordrer alle som er interessert til å søke. Frykt ikke, og er du i tvil er du ikke i tvil. SØK BK! Dette er din eneste mulighet til å søke BK i førsteklasse eller første året på 2-årig master