Mannhullets interne Teater

Alle Mannhullitter kjenner til den velkjente teatergruppen MiT, Mannhullets interne Teater. MiT stiller opp med underholdning til store og små arrangementer, og de er nok mest kjent for sine sagnomsuste revyer. Det er alltid mye mystikk rundt hva som egentlig skjer på hytteturene, og hvordan medlemmene klarer å produsere så mange bra sketsjer, sanger og danser hvert eneste år. Visste du at medlemmene i Postgirobygget, Nils Petter Time og Arne Hurlen, også var med å stifte MiT? Og at førstnevnte var den første kostymeansvarlige og sistnevnte var den aller første Kunstnerisk Ansvarlige i MiT? Nå vet du det!

Historie

Kreativiteten har alltid vært stor i MiT, og dette er takket være det store mangfoldet hos medlemmene. Det er heller aldri noe å si på engasjementet til de resterende av Mannhullittene som trofast møter opp på revyer og arrangementer for å la seg underholde og for å ta del i den magien MiT skaper sammen med den enkelte Mannhullitt.

MiT har siden sin stiftelse i 1992 i forbindelse med 75-årsjubileumet til Mannhullet, hatt sine interne tradisjoner som alltid er populærebegivenheter. Herunder finner man opptak, revyer, revyskriving, juleunderholdning og hytteturer. Det sies at revyen uten unntak har fåttterningkast 6 av Marina, og at samtlige styrer og foreninger også har gitt den terningkast 6! Det er dette som kalles dedikering til undergruppen og et uerstattelig publikum!

Oppgaver

I dag er MiT fortsatt rike på tradisjoner og en like aktiv teatergruppe med formål om å underholde hovedsakelig medlemmer av linjeforeningen Mannhullet, men også andre studenter innenfor IV-fakultet. MiT lager underholdning bestående av selvskrevne sketsjer, sanger og andre innslag som passer seg for små og store begivenheter for Mannhullet, samt selvredigerte filminnsalg. Annenhver høst lager MiT en revy som fremføres under RUKA, men siden RUKA bare arrangeres annethvert år, lager vi Mi(d)T-revy når det ikke er RUKA, en gang i løpet av vårsemesteret. MiT finner også deltagelse i fadderperioden, et storslagent opptak, hytteturer, juleavslåpning, internrevy, underholdning til diplomfester og flere andre sosiale begivenheter.