Eksamenskos med DNV

Tirsdag 30.november kl. 12:00 deler Mannhulletstyret ut kaffe og kake på vegne av vår hovedsamarbeidspartner DNV! DNV ønsker alle mannhullitter lykke til på eksamen og vil i den sammenheng by på et stykke bløtkake fra Rosenborg Bakeri og en kopp kaffe i den ellers stressende eksamensperioden. 

 

 

Om DNV

Vi er et globalt selskap innen kvalitetssikring og risikohåndtering med tilstedeværelse i over 100 land. Vårt formål er å sikre liv, verdier og miljøet. Med vår unike tekniske ekspertise og uavhengighet bistår vi våre kunder med å forbedre sikkerhet, effektivitet og bærekraft.

Enten vi godkjenner et nytt skipsdesign, optimerer energiproduksjonen fra en vindmøllepark, analyserer sensordata fra en gassrørledning eller sertifiserer verdikjeden til en matprodusent, hjelper vi våre kunder med å ta gode og riktige beslutninger og øke tilliten til virksomheten, produktene og tjenestene deres. Verden er i endring. Vi kan påvirke utviklingen. Sammen skal vi takle de globale utfordringene og omstillingene vi vil møte.

DNV logo
Starter: 30. november 2021 12:00
Slutter: 30. november 2021 13:15
Sted: Vrimle, MTS
Arrangør: Styret og DNV
Dette arrangmentet er åpent for:
1 2 3 4 5 6