Bedpres - Olav Olsen

Velkommen til bedriftspresentasjon med Dr.Techn. Olav Olsen 29. September!

Det vil bli presentasjon i T2 på Moholt, med påfølgende bespisning i kantinen. Her vil det bli servert en deilig Streetfood buffet og drikkebonger. Til info: Det er enda ikke skjenk på Moholt så vil dessverrre ikke bli servert alkohol.

Dr.Techn. Olav Olsen en anerkjent aktør i konstruksjonsbransjen med et bredt spekter av spennende prosjekter. Påmeldingen vil være åpen for alle i 3. - 6. klasse og er spesielt relevant for deg som studerer konstruksjoner.

Presentasjonen starter kl 18.15, møt opp i god tid før dette for registrering.

Påmeldingsfrist: tirsdag 27.09 kl 12:00

NB: Oppmøte etter klokken 18.15 eller å ikke møte opp medfører prikk. Kan du ikke komme likevel? Husk å melde deg av minimum kl 12:00 dagen før presentasjonen. To prikker medfører midlertidig utestengelse fra arrangementer på mannhullet sine sider. 

Om Dr. techn. Olav Olsen

Dr.techn. Olav Olsen AS ble grunnlagt i 1962 av Olav Olsen. Han var kjent for sitt skarpe hode og og sin doktoravhandling om skallkonstruksjoner i betong. 

Vi er rådgivende ingeniører med solid renommé innenfor fagområdene konstruksjonsteknikk, marinteknikk, geoteknikk, hydrologi, energi og miljøteknikk og VVS/VA og teller idag rundt 140 ansatte. Oppdragsmengden er i hovedsak knyttet til alle typer bygg, samferdsel, industri og havner, dammer, marine og offshore konstruksjoner, inkludert havbruk og fornybar energi.

Vi jobber med alle faser av et prosjekt, fra konseptstudier til detaljprosjektering og oppfølging i byggefasen, inkludert tilstandsvurderinger, levetidsforlengelser, ombygging og rehabilitering.

Høsten 2020 ble Dr. techn. Olav Olsen en del av Artelia Group, et ingeniørselskap med tilstedeværelse i 40 land, over 8000 ansatte og hovedkontor i Frankrike. Vi har i dag kontorer på Lysaker, i Trondheim og i Ålesund

Dr. techn. Olav Olsen logo
Starter: 29. september 2022 18:00
Slutter: 29. september 2022 21:00
Sted: T2 - Moholt
Arrangør: BK

Påmelding
Stenger: 27. september 2022 12:00
Antall påmeldte/antall plasser: 29/45
Dette arrangmentet er åpent for:
3 4 5 6