HEMMELIG NISSEVENN

Hei alle!

Kjenner du på eksamensdepresjonen og trenger desperat noe for å løfte humøret? Vi har det som kan hjelpe deg gjennom julestria. For om ikke Moholt gir deg julestemning og livsgnist med all sin julepynt, lanserer vi en lek som kan hjelpe deg i riktig mood. En lek åpen for alle ivrige mannhullitter som har glemt hvorfor marin er det beste studiet.

Konseptet er……

HEMMELIG NISSEVENN!!!

 

Nå tenker du sikkert: "Vi går da ikke på Dragvoll?!". Men jo, i år gjør mange av oss litt det (eksamener som avholdes på Dragvoll?). Så da gjør vi på marin som vanlig det beste ut av en elendig situasjon og lar kreativiteten vi tok med oss fra Dragwall flomme gjennom Moholts ganger.

Konseptet er enkelt, du trenger ikke bruke en krone om du ikke vil! Du melder deg på og får tildelt en person som du skal være hemmelig nissevenn til. Du skal passe på at denne personen får en litt hyggeligere eksamensperiode/adventstid. Du kan for eksempel legge igjen en hyggelig lapp på vedkommenes pult, skrive adjektivshistorie, eller sende en klem/kyss gjennom en annen person. Det er veldig veldig viktig at man ikke avslører sin hemmelige nissevennen ovenfor vennen. Leken pågår gjennom hele desember. NB! Husk å si ifra til vennen din hvem du er før du tar juleferie:)

Så finn fram din indre dragvolling, og kombiner det med det gode marinhjertet ditt og meld deg på innen onsdag! Vennen din får du onsdag kveld og leken starter 1. desember. 

Starter: 1. desember 2022 06:00
Slutter: 1. desember 2022 18:00
Sted: Moholt
Arrangør: Styret
Antall påmeldte/antall plasser: 29/6969
Dette arrangmentet er åpent for:
1 2 3 4 5 6