DNV

Velkommen til årets første bedriftspresentasjon og besøk fra DNV onsdag 1. februar kl. 18.00!

Etter en kort introduksjon til DNV som selskap vil Per Wiggo Richardsen ta deg med på en interessant reise om Norge som skipsnasjon.

Tre unge DNV’ere vil også dele sin opplevelse fra studieliv til arbeidsliv, med fokus på hvordan DNV tilrettelegger for trivsel og faglig utvikling.

Per Wiggo har lang fartstid innen DNV og har jobbet med kommunikasjon og presse i flere år. For tiden jobber han med kommunikasjon rundt Grønt Skipsfartsprogram.

Federico jobber i strukturavdelingen i Maritime Advisory på Høvik, Pauline jobber som Surveyor i Trondheim og Asbjørn jobber i avdeling for kontrollsystemer og kybernetikk i Trondheim.

Selvfølgelig vil du også få høre om hva som skjer i DNVs interne linjeforening CONNECT.

Presentasjonen avholdes i T2 og varer i ca. 60 minutter, før vi beveger oss opp i kantinen for mingling og deilig tortillabuffet med tilhørende to bonger.

Møt opp 17.40 på Moholt for registrering.

Vel møtt, vi gleder oss!

Language: Norwegian

NB: Oppmøte etter klokken 18.00 eller å ikke møte opp medfører prikk. Kan du ikke komme likevel? Husk å melde deg av innen klokka 12:00 dagen før presentasjonen for å unngå prikk!

Om DNV

Vi er et globalt selskap innen kvalitetssikring og risikohåndtering med tilstedeværelse i over 100 land. Vårt formål er å sikre liv, verdier og miljøet. Med vår unike tekniske ekspertise og uavhengighet bistår vi våre kunder med å forbedre sikkerhet, effektivitet og bærekraft.

Enten vi godkjenner et nytt skipsdesign, optimerer energiproduksjonen fra en vindmøllepark, analyserer sensordata fra en gassrørledning eller sertifiserer verdikjeden til en matprodusent, hjelper vi våre kunder med å ta gode og riktige beslutninger og øke tilliten til virksomheten, produktene og tjenestene deres. Verden er i endring. Vi kan påvirke utviklingen. Sammen skal vi takle de globale utfordringene og omstillingene vi vil møte.

DNV logo
Starter: 1. februar 2023 18:00
Slutter: 1. februar 2023 21:30
Sted: Moholt
Arrangør: BK

Påmelding
Stenger: 30. januar 2023 16:00
Antall påmeldte/antall plasser: 49/60
Dette arrangmentet er åpent for:
1 2 3 4 5