Bedpres Dr. techn. Olav Olsen

Info kommer. 

Om Dr. techn. Olav Olsen

Dr.techn. Olav Olsen AS ble grunnlagt i 1962 av Olav Olsen. Han var kjent for sitt skarpe hode og og sin doktoravhandling om skallkonstruksjoner i betong. 

Vi er rådgivende ingeniører med solid renommé innenfor fagområdene konstruksjonsteknikk, marinteknikk, geoteknikk og hydrologi. Oppdragsmengden er i hovedsak knyttet til alle typer bygg, samferdsel, industri og havner, dammer, marine og offshore konstruksjoner, inkludert havbruk og fornybar energi.

Vi jobber med alle faser av et prosjekt, fra konseptstudier til detaljprosjektering og oppfølging i byggefasen, inkludert tilstandsvurderinger, levetidsforlengelser, ombygging og rehabilitering.

Høsten 2020 ble Dr. techn. Olav Olsen en del av Artelia Group, et ingeniørselskap med tilstedeværelse i 40 land, over 6000 ansatte og hovedkontor i Frankrike. Artelia eier også det danske rådgiverselskapet MOE. Som en naturlig utvikling av samarbeidet inngår nå MOE’s rådgivere i Norge i Olav Olsens utvidede tjenestetilbud innen Elektro, VVS, Miljø- og Energiteknikk. 

Dr. techn. Olav Olsen logo
Starter: 12. september 2023 18:00
Slutter: 12. september 2023 22:00
Sted: -
Arrangør: BK

Påmelding
Stenger: 10. september 2023 00:00
Antall påmeldte/antall plasser: 0/50
Dette arrangmentet er åpent for:
3 4 5 6