Toppturhelg med Coma

******OBS: NY INFO******
påmelding stenger 21.03, er du påmeldt etter det er du selv ansvarlig til å selge plassen din til noen andre. Det er også en mulighet for at vi blir nødt til å prioritere folk fra ventelista med bil, dersom vi ikke har nok biler


Bli med COMA på toppturhelg!

Vi gjentar suksessen fra i fjor og drar til Haugen Gård Leirskole i Oppdal. Vi kjører fredag ettermiddag/kveld og planlegger topptur lørdag og søndag. Valg av rute bestemmes basert på vær og føreforhold i forkant. Vi tar sikte på turer som passer for alle, også de som ikke er så erfarne med toppturer. Vi i COMA har dessverre ikke randonéski til utlån, så du må ta med dine egne. Vi krever at alle stiller med skredutstyr (søker, stang og spade!)

Prisen på 900kr inkluderer overnatting i to dager samt to middager på fredag og lørdag. Transportkostnadene kommer i tillegg og deles likt i gruppen. Vi er avhengige av privatbiler for å holde kostnadene nede, så gi beskjed til turlederne hvis du kan stille med bil - det blir billigere for alle!

OBS! Vi i COMA tar ikke ansvar for sikkerheten under turen. Vi vil komme med forslag til turer, men det er opp til deg selv å vurdere sikkerheten. Vi er ikke kvalifiserte til å vurdere risikoen knyttet til skred, skavlbrudd eller andre farer i fjellet.

 

Turledere som er med fra COMA: 

Peter Haddon

Thea Paulsrud

Eline Rognes

Sjur Klepsvik

Starter: 5. april 2024 17:00
Slutter: 7. april 2024 00:00
Sted: Oppdal
Arrangør: Coma

Påmelding
Stenger: 21. mars 2024 12:00
Antall påmeldte/antall plasser: 25/26
Dette arrangmentet er åpent for:
1 2 3 4 5 6

Betaling

Dette er et arrangement med bindende påmelding. Dersom du melder deg av etter avmeldingsfristen eller ikke møter opp må du fremdeles betale for arrangementet.