MANNHULLETS GOT TALENT

MiT presenterer arrangementet du ikke kan gå glipp av. Alle Mannhullitter har 1 måned på seg til å finne sitt talent, og potensielt vinne gjeve premier. For å delta filmer man sitt eget talent, enten alene eller med andre, og sender inn til oss. Last opp videoen din til en skyløsning (Alle NTNU studenter har gratis tilgang til OneDrive!) og sende linken til mit.mannhullet@gmail.com for å meldes på, og merk at videoene kan maks være 1 minutt lang.
Husk at det er mannhullitt-talenter som gjelder! Her er det kun fantasien som setter begrensninger for hva kvalifiseres som et 'talent'. 

VIKTIG at terskelen for å sende inn noe er på null, så få med dere en gjeng og lag en video! 

FRIST for å sende inn talentene er
18.03.21 

Selve arrangementet blir streamet fra livestudio 20.03 kl. 18:00, hvor MiT ordner opp med en festaften uten like! I løpet av kvelden vil det trekkes massevis av premier, og alle får muligheten til å stemme fram Tyholts største talent. Gå sammen i mindre grupper slik som på en kjeller quiz (alene er heller ikke noe problem). Dette vil dere absolutt ikke gå glipp av! 

PS. Alle innsendte videodklipp vil kun bli vist frem i løpet av livestreamen den 20.03, som blir et arrangement forbeholdt Mannhullitter. I etterkant av Mannhullets Got Talent vil alle innsendte bidrag bli slettet.

 

Link til zoom: https://NTNU.zoom.us/j/95257186106?pwd=SHdwOVZjZjBDL2RTaEFOSVFBZ1JjUT09

Starter: 20. mars 2021 18:00
Slutter: 20. mars 2021 23:59
Sted: Zoom
Arrangør: MiT
Dette arrangmentet er åpent for:
1 2 3 4 5 6 Alumni