Surfetur med COMA (2-5.klasse)

For å samle krefter til UKA tar gjengen i COMA turen til Hoddevik, for tre dager med bølger og god stemning. Vi har fått sikret alle de 30 plassene Lapoint kan tilby i Hoddevik, og vår ærede Neptunus Rex vil sørge for forhold du sent vil glemme. Her er det rom for enhver surfer, erfaren eller helt fersk!

For å få med oss så mange mannhullitter som mulig, er årets tur ikke lagt til helgen. Det vil si at du kan få med deg både åpningshelga av UKA og surfetur! Av de 30 plassene, er 10 forbeholdt 1.klassinger, mens resten går til de fra 2.-5.klasse. Av erfaring vet vi at plassene fylles opp raskt, så sitt klar når påmeldingen starter! Vi reiser sørover søndag formiddag, turen tar omtrent åtte timer. Det blir surfing mandag, tirsdag, med mulighet for å surfe onsdag før vi turer tilbake mot Trondheim. I år kan du velge mellom to pakker:

Surfing + utstyr + kurs: 3245,- 

Surfing + utstyr: 2845,- 

Det er også mulig å velge kun overnatting, for de som har brett, våtdrakt og ikke trenger kurs. Ta kontakt om dette er aktuelt. Kurset består av to timer undervisning i bølgene, både mandag og tirsdag. Kursene gis etter nivå, nivå 1 for nybegynnere, og nivå 2 for de litt mer viderekomne.

Prisene er for transport, tre fulle dager med surfing, middag to dager. Frokost og lunsj ordner dere selv. Bensinutgifter deles innad i bilene som tillegg i prisen. OBS! Betalingsfrist er søndag 5.september. Om man ikke betaler innen fristen, går plassen til nestemann på ventelista. Betaling er bindende, og du får ikke pengene tilbake om du likevel ikke kan delta. Dette er fordi Lapoint skal ha betalt, og fullstendig liste over deltagerne i forveien av surfeturen. Hvis du skulle ha noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt! Vi gleder oss til tur! 😀

Starter: 10. oktober 2021 12:00
Slutter: 13. oktober 2021 12:00
Sted: Hoddevik
Arrangør: COMA
Antall påmeldte/antall plasser: 17/17
Dette arrangmentet er åpent for:
2 3 4 5